Kairos la Bucuresti – 2018

      În luna martie va avea loc cursul Kairos la Biserica CDE Antiohia din Bucuresti (strada Episcopul Radu, 53-55 – zona Obor – harta aici). 

 

     Cursul Kairos este un curs internațional de misiune, bazat pe studiu, părtășie și practică, cu materiale pregătite de misionari cu zeci de ani de experiență în vestirea Evangheliei, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. 

 

     Cursul Kairos se adresează fiecărui creștin și este dedicat în primul rând celor care vor sa afle cum pot să slujească în misiune din locul în care sunt. Acest curs ne învață cum fiecare creștin poate să se implice în Marea Trimitere, de a duce Evanghelia până la marginile pământului, fie că pleacă pe câmpul de misiune sau rămâne acasă.
Durata cursului: 3 zile de sâmbătă

  • 17 Martie, Sâmbătă 9:00 – 18:00 
  • 24 Martie, Sâmbătă 9:00 – 18:00
  • 31 Martie, Sâmbătă 9:00 – 18:00

 

Costul cursului: 60RON/persoană pentru toate cele 3 weekenduri (costul include manualul, materiale de curs, dar și ceai, gustare și prânz). 

 

Inscriere la: 

 

Cristian Gusa     – tel: 0733 153 932 / email: gusa.cristian@gmail.com 

Robert Olteanu  – tel: 0737 761 145 / email: robertth95@gmail.com

 

Departe de a fi un curs obișnuit, cursul Kairos este o călătorie prin care descoperi cum Dumnezeu te folosește pentru a răspândi dragostea Sa pentru toate națiunile. 

Vino să afli mai multe!

 

Cursul Kairos Romania
www.cursulkairos.ro

 Marea Trimitere a Domnului Isus pentru fiecare creștin: 

“Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.” (Matei 28:19)