Kairos la Cluj – 2017


va invitam la cursul Kairos care va avea loc la Biserica VIA din Cluj, strada Frunzișul 79, începând de pe data de 31 Aug pana pe 2 Sep și 7 pana la 9 septembrie 2017.

Joi – Vineri 18.30-21.30

Sambata 10.00-17.00

Inscrieri: Flavia Bill 0741.061.928

flaviaabilc@gmail.com sau online pe formularul de înscriere.

Costul cursului este de 30 lei.

Hai si tu la cel mai mare conferinta de misiune organizata in Europa! 

Hai si tu la cel mai mare conferinta de misiune organizata in Europa! 

 

Sunt asteptati peste 1000 de tineri din intreaga Europa la Mission-Net. 

 

Ce este Mission Net? Este o comunitate europeana centrata in Cristos, care traieste si promoveaza un stil de viata misionar, facand Isus si Imparatia Lui cunoscute in intreaga Europa si in lume. La aceasta conferinta, vei fi provocat sa vezi ce rol pot sa ai si tu in misiune. De asemenea, este o oportunitate sa te interactionezi cu multe agentii de misiune, misionari, si tinerei din intreaga europa. Prin aceasta initiativa Mission Net, multi tineri au facut primul pas spre misiune.

 

Cost: 165 euro daca inregistrezi pana 31 august

 

Locatie: Venray, Olanda

 

Perioada: 28 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018

 

Transport: Planul este sa inchieram un autocar pentru participanti din Romania. Daca esti interesat, te rog sa trimiti un email la: tmw1world@gmail.com

 

Detalii si inregistrare:  www.mission-net.org (la inregistrare, va rog sa mentionati ca ati auzit despre Mission-Net de la: Romanian National Motivator Team)

Cursul de misiune Youth Kairos

        Va invitam cu drag la un curs de misiune Kairos,  special pentru tineri intre 13 si 20 de ani. 

        Youth Kairos este o experienta interactiva care cuprinde momente de inchinare, rugaciune pentru popoare neevanghelizate, jocuri si activitati provocatoare, prezentari video si Power Point prin intermediul carora descoperim intr-o lumina noua misiunea lui Dumnezeu.

 

Unde:         Biserica Crestina dupa Evanghelie Izbanda, Str. Nicolae Oncescu, Nr 23

 

Cand:         Cursul se intinde pe mai multe zile: 

                   Miercuri 21 iunie – Vineri 23 iunie 15:00 – 21:00 

                   Sambata 24 iunie                          9:00 – 15:00 

 

Cat costa:  Taxa de participare 20 Ron 

 

 

       Va asteptam cu drag pentru a descoperi impreuna mai mult din planul si scopul lui Dumnezeu pentru lumea in care traim si pentru generatia noastra.

 

       Pentru inscrieri si informatii puteti sa ne contactati la telefon 0760 128 977 sau 0745 200 164.

Cursul de ucenicizare si misiune Kairos

Inscrie-te acum la Cursul de ucenicizare si misiune Kairos!

   Cursul va fi găzduit de Biserica Crestină Baptistă Agape,
din strada Plutonier Ion Topor nr. 18 (Zona Grozăvesti) si se va tine in luna martie esalonat in 3 week-enduri dupa cum urmeaza: 10-11 Martie, 17-18 Martie, 24-25 Martie
Programul este în fiecare Vineri de la 18:00 – 21:00 si Sâmbãtã de la 9:30 -15:00

   Înscrierea se poate face prin telefon la nr: 0756 838 082 Maria iar costul cursului este de 50 Lei

   Biblia ne spune că inima lui Dumnezeu bate pentru toţi oamenii din toate naţiunile. Cursul Kairos dezvăluie acest adevăr în lumina Scripturii, a istoriei şi prin tot ce face Dumnezeu în prezent. Cursul Kairos îţi va arăta cum poţi reflecta inima lui Dumnezeu pentru naţiuni în contextul în care te găseşti. Cu toţii avem un rol în misiunea globală a lui Dumnezeu

   Cursul Kairos te va ajuta să-ţi descoperi rolul şi locul tău în România sau peste hotare.

   Susţinut în contextul bisericii ca parte a programului de ucenicizare, cursul Kairos motivează de ce Marea Trimitere defineşte existenţa Bisericii dezvoltă viziunea unei biserici unite încurajează membrii bisericii să înceapă de unde se găsesc, vestind Evanghelia celor nemântuiţi să contribuie la maturizarea credincioşilor, ajutându-i să-şi găsească locul în planul Împărăţiei lui Dumnezeu.

   Cunoscut internaţional şi având un fundament solid, cursul Kairos este o unealtă atât pentru dezvoltarea indivizilor,cât şi a bisericilor.

   De asemenea, constituie o pregătire solidă pentru călătoriile misionare pe termen scurt.

   Cele 10 capitole ale cursului pot fi susţinute în diverse sesiuni, depinzând de disponibilitatea şi nevoile voastre.

   Este gândit pentru a acoperi o gamă largă de stiluri de învăţare-conţine articole, filmuleţe,rugăciune, discuţii de grup şi timp personal de meditare,în timp ce personalul pregătit vă conduce prin materialul de studiu.

 

   Cursul Kairos mi-a schimbat toată gândirea, mi-a transformat înţelegerea pe care o aveam asupra misiunii

 

Departe de a fi un curs obişnuit, Cursul Kairos este o călătorie prin care descoperi cum Dumnezeu te foloseşte pentru a răspândi dragostea Sa pentru toate naţiunile.

Inima lui Dumnezeu, inima ta…Vino să afli mai multe!

Vino sa fii inspirat si mobilizat la misiune – Cluj-Napoca

APME & Simply Mobilizing vă invită la Conferinţa: Mobilizarea întregii Biserici pentru marele seceriş

APME &  Simply Mobilizing vă invită la Conferinţa:

Mobilizarea întregii Biserici pentru marele seceriş

Invitat: Max Chismon

Max Chismon, fondatorul și directorul internațional Simply Mobilizing vine la Cluj Napoca unde APME – Agenția Penticostală de Misiune Externă este coorganizator al acestui eveniment! De asemenea, Max Chismon e pastor penticostal în Noua Zeelandă, misionar de mai mulți ani în Filipine și autorul Cursului de misiune creștină numit „Kairos”, curs cu un deosebit de mare impact la nivel mondial.
Simply Mobilizing este o mișcare de mobilizare a Bisericii, care încurajeză participarea activă a tuturor credincioșilor lui Dumnezeu, în împlinirea poruncii de a face ucenici în toate neamurile. Aceasta este o urmare a cursului Kairos și se bazează pe succesul acestei mișcări care se dezvoltă în prezent în mai mult de șaptezeci de țări din întreaga lume.

Unde? Biserica Penticostală Logos (str. Marin Sorescu nr. 2, Cluj-Napoca)

Când?

  • Vineri, 11 noiembrie 2016, ora 17:00-20:00 (întâlnire dedicată tuturor absolvenţilor cursului Kairos);
  • Sâmbătă, 12 noiembrie 2016, ora 14:00 – 19:30 (întâlnire dedicată pastorilor, liderilor de tineret, liderilor de departamente de misiune, învăţători, persoane interesate de misiune).

Vino sa fii inspirat si mobilizat la misiune – București

Conferinta: Mobilizare misiune

Mobilizarea întregii Biserici pentru marele seceriş cu Max Chismon din Kairos International Coordination Team si Linda Harding International Director of Kairos

Vino să fii mobilizat și inspirat pentru misiune

Invitat: Max Chismon și Linda Harding

Max Chismon, fondatorul și directorul internațional Simply Mobilizing vine la București în luna noiembrie pentru o conferință extraordinară despre mobilizarea la misiune! De asemenea, Max Chismon e pastor penticostal în Noua Zeelandă, misionar de mai mulți ani în Filipine și autorul Cursului de misiune creștină numit „Kairos”, curs cu un deosebit de mare impact la nivel mondial, prezent și în România prin cursulkairos.ro.
Simply Mobilizing este o mișcare de mobilizare a Bisericii, care încurajeză participarea activă a tuturor credincioșilor lui Dumnezeu, în împlinirea poruncii de a face ucenici în toate neamurile. Aceasta este o urmare a cursului Kairos și se bazează pe succesul acestei mișcări care se dezvoltă în prezent în mai mult de șaptezeci de țări din întreaga lume.

Linda Harding International Director of Kairos, a fost la inceput  sprijinită de Organizația Pioneers sa meargă în Filipine (unde începuseră Max și Dorothy Chismom sa mobilizeze creștinii filipinezi la misiune mondială) și să aducă cursul Kairos (care pe atunci se numea The Condensed World Mission Course – CWMC) în Leeds, apoi in toata Marea Britanie, in America și în cât mai multe țări ale lumii.

Unde? Biserica Baptistă Sfânta Treime (str. Profesor Iuliu Valaori nr. 20, București)

Când?

  • Marți, 8 noiembrie 2016, ora 18:00-21:30 (întâlnire dedicată tuturor absolvenţilor cursului Kairos);
  • Miercuri, 9 noiembrie 2016, ora 18:00 – 21:30 (întâlnire dedicată pastorilor, liderilor de tineret, liderilor de departamente de misiune, învăţători, persoane interesate de misiune).

update:

Inregistrare de vineri seara