+4 0741 272 063 Sibiu, Timisoara, Cluj-Napoca, Turda, Bucuresti, Suceava

Cursuri

Încercăm să anunțăm aici toate cursurile Kairos și Kairos Youth din țară. Dacă aveți întrebări sau doriți să organizăm un curs în biserica din care faceți parte, așteptăm să ne contactați.

Inscrie-te acum la Cursul de uncenicizare si misiune Kairos!

    Biblia ne spune că inima lui Dumnezeu bate pentru toţi oamenii din toate naţiunile. Cursul Kairos dezvăluie acest adevăr în lumina Scripturii, a istoriei şi prin tot ce face Dumnezeu în prezent. Cursul Kairos îţi va arăta cum poţi reflecta inima lui Dumnezeu pentru naţiuni în contextul în care te găseşti. Cu toţii avem un rol în misiunea globală a lui Dumnezeu

   Cursul Kairos te va ajuta să-ţi descoperi rolul şi locul tău în România sau peste hotare.

   Susţinut în contextul bisericii ca parte a programului de ucenicizare, cursul Kairos motivează de ce Marea Trimitere defineşte existenţa Bisericii dezvoltă viziunea unei biserici unite încurajează membrii bisericii să înceapă de unde se găsesc, vestind Evanghelia celor nemântuiţi să contribuie la maturizarea credincioşilor, ajutându-i să-şi găsească locul în planul Împărăţiei lui Dumnezeu.

   Cunoscut internaţional şi având un fundament solid, cursul Kairos este o unealtă atât pentru dezvoltarea indivizilor,cât şi a bisericilor.

   De asemenea, constituie o pregătire solidă pentru călătoriile misionare pe termen scurt.

   Cele 10 capitole ale cursului pot fi susţinute în diverse sesiuni, depinzând de disponibilitatea şi nevoile voastre.

   Este gândit pentru a acoperi o gamă largă de stiluri de învăţare-conţine articole, filmuleţe,rugăciune, discuţii de grup şi timp personal de meditare,în timp ce personalul pregătit vă conduce prin materialul de studiu.

 

   Cursul Kairos mi-a schimbat toată gândirea, mi-a transformat înţelegerea pe care o aveam asupra misiunii

 

Departe de a fi un curs obişnuit, Cursul Kairos este o călătorie prin care descoperi cum Dumnezeu te foloseşte pentru a răspândi dragostea Sa pentru toate naţiunile.

Inima lui Dumnezeu, inima ta…Vino să afli mai multe!

 
Nume:*
E-mail:*
Biserica pe care o frecventezi
Telefon:
-
Vârsta:
Pentru a evita mesaje spam, care este rezultatul ?