Vino sa fii inspirat si mobilizat la misiune – București

Conferinta: Mobilizare misiune

Mobilizarea întregii Biserici pentru marele seceriş cu Max Chismon din Kairos International Coordination Team si Linda Harding International Director of Kairos

Vino să fii mobilizat și inspirat pentru misiune

Invitat: Max Chismon și Linda Harding

Max Chismon, fondatorul și directorul internațional Simply Mobilizing vine la București în luna noiembrie pentru o conferință extraordinară despre mobilizarea la misiune! De asemenea, Max Chismon e pastor penticostal în Noua Zeelandă, misionar de mai mulți ani în Filipine și autorul Cursului de misiune creștină numit „Kairos”, curs cu un deosebit de mare impact la nivel mondial, prezent și în România prin cursulkairos.ro.
Simply Mobilizing este o mișcare de mobilizare a Bisericii, care încurajeză participarea activă a tuturor credincioșilor lui Dumnezeu, în împlinirea poruncii de a face ucenici în toate neamurile. Aceasta este o urmare a cursului Kairos și se bazează pe succesul acestei mișcări care se dezvoltă în prezent în mai mult de șaptezeci de țări din întreaga lume.

Linda Harding International Director of Kairos, a fost la inceput  sprijinită de Organizația Pioneers sa meargă în Filipine (unde începuseră Max și Dorothy Chismom sa mobilizeze creștinii filipinezi la misiune mondială) și să aducă cursul Kairos (care pe atunci se numea The Condensed World Mission Course – CWMC) în Leeds, apoi in toata Marea Britanie, in America și în cât mai multe țări ale lumii.

Unde? Biserica Baptistă Sfânta Treime (str. Profesor Iuliu Valaori nr. 20, București)

Când?

  • Marți, 8 noiembrie 2016, ora 18:00-21:30 (întâlnire dedicată tuturor absolvenţilor cursului Kairos);
  • Miercuri, 9 noiembrie 2016, ora 18:00 – 21:30 (întâlnire dedicată pastorilor, liderilor de tineret, liderilor de departamente de misiune, învăţători, persoane interesate de misiune).

update:

Inregistrare de vineri seara