+4 0741 272 063 Sibiu, Timisoara, Cluj-Napoca, Turda, Bucuresti, Suceava

Ce este Kairos?

    Biblia ne spune că inima lui Dumnezeu bate pentru toţi oamenii din toate naţiunile. Cursul Kairos dezvăluie acest adevăr în lumina Scripturii, a istoriei şi prin tot ce face Dumnezeu în prezent. Cursul Kairos îţi va arăta cum poţi reflecta inima lui Dumnezeu pentru naţiuni în contextul în care te găseşti. Cu toţii avem un rol în misiunea globală a lui Dumnezeu

   Cursul Kairos te va ajuta să-ţi descoperi rolul şi locul tău în România sau peste hotare.

   Susţinut în contextul bisericii ca parte a programului de ucenicizare, cursul Kairos motivează de ce Marea Trimitere defineşte existenţa Bisericii dezvoltă viziunea unei biserici unite încurajează membrii bisericii să înceapă de unde se găsesc, vestind Evanghelia celor nemântuiţi să contribuie la maturizarea credincioşilor, ajutându-i să-şi găsească locul în planul Împărăţiei lui Dumnezeu.

   Cunoscut internaţional şi având un fundament solid, cursul Kairos este o unealtă atât pentru dezvoltarea indivizilor,cât şi a bisericilor.

   De asemenea, constituie o pregătire solidă pentru călătoriile misionare pe termen scurt.

   Cele 10 capitole ale cursului pot fi susţinute în diverse sesiuni, depinzând de disponibilitatea şi nevoile voastre.

   Este gândit pentru a acoperi o gamă largă de stiluri de învăţare-conţine articole, filmuleţe,rugăciune, discuţii de grup şi timp personal de meditare,în timp ce personalul pregătit vă conduce prin materialul de studiu.

 

   Cursul Kairos mi-a schimbat toată gândirea, mi-a transformat înţelegerea pe care o aveam asupra misiunii

 

     Departe de a fi un curs obişnuit, Cursul Kairos este o călătorie prin care descoperi cum Dumnezeu te foloseşte pentru a răspândi dragostea Sa pentru toate naţiunile.

     Inima lui Dumnezeu, inima ta…Vino să afli mai multe!

     Cursul Kairos este un curs internațional de misiune, bazat pe studiu, părtășie și practică, cu materiale pregătite de misionari cu zeci de ani de experiență în vestirea Evangheliei, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. 

     Cursul Kairos se adresează fiecărui creștin și este dedicat în primul rând celor care vor sa afle cum pot să slujească în misiune din locul în care sunt. Acest curs ne învață cum fiecare creștin poate să se implice în Marea Trimitere, de a duce Evanghelia până la marginile pământului, fie că pleacă pe câmpul de misiune sau rămâne acasă.